Aan uw vermogen werken bij SynVest

Begrijpelijk, betaalbaar en flexibelSynVest logo

Redt u het financieel gezien zonder zelf aan uw vermogen te bouwen? Een terechte vraag nu overheids- en andere collectieve voorzieningen alsmaar minder worden. Wie niets doet loopt het risico zijn dromen of die van zijn kinderen in duigen te zien vallen. SynVest biedt daarom oplossingen met hoogwaardige en begrijpelijke financiële producten, die transparant en betaalbaar zijn.

Wie of wat is SynVest?

SynVest is in 2005 een beleggingsfonds gestart met een portefeuille bestaande uit Nederlands commercieel vastgoed (hoofdzakelijk winkels, logistiek en kantoren). In 2011 is daar een fonds met vastgoed in Duitsland aan toegevoegd. Daar investeren we vooral in winkels en woningen. Dit fonds keert maandelijks een voorschotdividend uit van 7,4 procent op jaarbasis. Beleggers kunnen er ook voor kiezen dit te laten herbeleggen in dit fonds om zo het vermogen verder te laten groeien. Onze jongste uitbreidingen betreffen fondsen waarmee u kunt beleggen in aandelen-, obligatie- en vastgoedindexfondsen en een actief beheerd aandelenfonds. Het geheel is een uitgekiend concept, waarmee mensen op een evenwichtige en flexibele manier vermogen kunnen opbouwen.

Met welk doel is SynVest opgericht?

Wij vonden dat er voor de belegger geen goede beleggingsfondsen waren die eerlijk, kosteneffectief en helder zijn. De meeste fondsen waren vaak interessanter voor de aanbieder dan voor de klant. De fondsen van SynVest worden vanuit de positie van de belegger vormgegeven met als belangrijke kenmerken: gespreid risico, goede informatievoorziening, goed rendement en reële kosten. Er zijn maar weinig aanbieders die lijfrente, aanvullend pensioen en vrije vermogensopbouw combineren met overzichtelijke en begrijpelijke fondsen. Fondsen waarmee men ook een goed rendement kan bereiken.

Heeft SynVest de vereiste vergunningen?

SynVest beschikt over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (de AFM), waarmee we op mogen treden als beheerder van beleggingsinstellingen die beleggen in onroerend goed en in financiële instrumenten. De AFM verstrekt deze vergunning pas als de leidinggevenden zijn getoetst op betrouwbaarheid en deskundigheid. Daarnaast dient de beheerder te hebben aangetoond dat een beheerste en integere bedrijfsvoering is gewaarborgd.

Hoeveel kan of moet ik inleggen bij SynVest?

Er is keuze tussen periodiek of eenmalig inleggen, of een combinatie daarvan. In onze vijf fondsen kunt u met een eenmalige inleg starten vanaf € 5000. Daarnaast kunt u ook periodiek inleggen, bijvoorbeeld € 100 per maand of € 300 per kwartaal. U kunt het inleggen tijdelijk stoppen en ook meer of minder inleggen. Als u maar ten minste € 2000 heeft ingelegd na twee jaar. Bij SynVest bent u vrij in uw fondskeuze en kunt u desgewenst aanpassingen doen. Uw inleg spreiden is altijd verstandig en kan dus vanzelfsprekend ook. We bieden optimale flexibiliteit en er is voor iedere persoonlijke situatie een oplossing.

Wat kan ik allemaal online zien en doen bij SynVest?

Via ‘Mijn SynVest’ kunt u op elk moment de status van uw beleggingen,  jaaroverzichten en maandnota’s inzien. Zowel nieuwe als bestaande klanten kunnen via onze online rekentool een berekening maken. Bijvoorbeeld: als ik vijftien jaar lang € 100 per maand inleg in een bepaald fonds, hoeveel vermogen heb ik dan opgebouwd? Of: wat is mijn eenmalige inleg van € 10.000 in het value fonds over tien jaar waard? De rekentool biedt ook de mogelijkheid om uw eigen risicoprofiel te bepalen en aan de hand daarvan vrijblijvend uw beleggingsmix samen te stellen.

(redatorial)

SynVest fondsen

SynVest Obligatie Fonds
Dit fonds belegt voornamelijk in indexfondsen van Europese bedrijfsobligaties. Het netto streefrendement is 3% - 4%*.

SynVest Vastgoed Fonds
Dit fonds belegt in aandelen van beursgenoteerde vastgoedondernemingen en al dan niet beursgenoteerde rechten van deelneming in vastgoedbeleggingsinstellingen. Het netto streefrendement is 5% - 7%*.

SynVest Aandelen Index Fonds
Dit fonds belegt in aandelen indexfondsen van Europese, Amerikaanse en opkomende markten. Het netto streefrendement is 6% - 8%*.

SynVest Value Investment Fund
Dit aandelenfonds met actief beheer belegt volgens de value investment principes. Het netto streefrendement is 6% - 8%*.

SynVest German RealEstate Fund
Belegt direct in woningen en winkels in Duitsland. De doelstelling is waardegroei op lange termijn met daarbij een hoog dividend rendement. Netto streefrendement is 7,4%**.

* Gemiddeld rendement op basis van uitgangspunten en verwachtingen.
Resultaten uit het verleden bieden geen garanties voor de toekomst.
** Effectief voorschotdividend rendement op jaarbasis per 01-12-2015, op basis van een koers van € 4150,-.

Meer weten over SynVest

Bouw jij extra pensioen op?

Disclaimer

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adverteren