Blijf in beweging met Fietsenwinkel.nl

ebiken met fietsenwinkel.nl

Regelmatig bewegen is de basis voor een goede conditie en een gezond lichaam. De komst van de elektrische fiets of e-bike maakt dit een stuk gemakkelijker en leuker. Want, op een e-bike kunt u eenvoudig langere afstanden afleggen zonder oververhit op uw bestemming aan te komen. De motor geeft een prettige ondersteuning, maar u trapt wel zelf mee en blijft op die manier dus lekker in beweging.

Een op de vijf verkochte fietsen is tegenwoordig een elektrische fiets en de populariteit van deze fietsen blijft stijgen. Fietsenwinkel.nl is dé expert op het gebied van e-bikes. U vindt er een ruime collectie fietsen en e-bikes van alle A-merken waaronder Gazelle, Batavus, Sparta, Koga en Giant. En omdat Fietsenwinkel.nl een laagste-prijsgarantie biedt, betaalt u nooit te veel!

Waar moet ik op letten als ik een e-bike wil kopen?

Er is een enorme keuze aan merken en soorten e-bikes. Bij het uitkiezen van een e-bike is het belangrijk om te bedenken waar u uw elektrische fiets vooral voor zult gaan gebruiken. Stapt u vaak op de fiets voor de dagelijkse boodschappen, of trekt u er regelmatig op uit voor een lekker lange fietstocht in de natuur? Fietst u wel eens in heuvelachtig landschap of meestal op vlak terrein? Zit u het liefst rechtop of bent u een wat sportievere fietser? Al deze aspecten zijn van belang bij uw uiteindelijke keuze. Fietsenwinkel.nl heeft deze vragen verwerkt in een handige E-bike Keuzehulp. Met deze online hulp doorloopt u een aantal eenvoudige stappen, waarna u de elektrische fietsen vindt die bij uw wensen passen.  

E-bike Test Center

Twijfelt u na het doorlopen van de E-bike Keuzehulp nog? Kom dan gerust eens langs bij het Fietsenwinkel.nl E-bike Test Center in Amsterdam. Hier staan van maandag tot en met zaterdag verschillende testfietsen voor u klaar. Op het ruime testparcours kunt u het  verschil tussen de diverse motorsystemen zelf ervaren. U kunt er ook vragen stellen aan de medewerkers die u graag helpen.

Rijklaar thuisbezorgen of afhalen

Als u een nieuwe fiets heeft uitgezocht op Fietsenwinkel.nl, kunt u deze bij u thuis laten bezorgen. De fiets komt in een grote doos en de bezorger zet uw stuur recht en draait uw pedalen vast, zodat u er zo op weg kunt rijden. U kunt uw fiets trouwens ook komen ophalen bij een van de afhaalpunten door het land of de winkel in Hilversum.

Service aan huis

Voor service en onderhoud werkt Fietsenwinkel.nl samen met 30 mobiele monteurs van FietsNED. Zodra het tijd is voor uw eerste servicebeurt of jaarlijks regulier onderhoud, ontvangt u een mail waarmee u een afspraak in kunt plannen. Bij u thuis of op het werk; u bepaalt zelf de locatie van het onderhoud. Zo bent u uw fiets nooit lang kwijt.

Advies nodig?

Heeft u een vraag of wilt u extra advies? Fietsenwinkel.nl is eenvoudig te bereiken via mail, online chat of telefoon.

Bent u benieuwd naar het aanbod? Neem dan een kijkje op: www.fietsenwinkel.nl (redatorial)

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.