Disclaimer PensioenPower

De informatie op Pensioenpower.nl is samengesteld door medewerkers van Pensioenpower.nl. Pensioenpower.nl is op generlei wijze verbonden met of afhankelijk van enig (financiële) dienstverlener.     

Wij besteden veel zorg en aandacht aan de samenstelling van en de informatie op onze website. Desondanks is het mogelijk dat de informatie die wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.   

Commentaar, meningen of beweringen op Pensioenpower.nl hoeven niet noodzakelijkerwijs van medewerkers van Pensioenpower.nl te zijn.   

Commerciële uitingen zoals advertenties zijn niet samengesteld door Pensioenpower.nl. Pensioenpower.nl is derhalve niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoudelijke boodschap in advertenties.

Pensioenpower.nl staat niet garant voor de geschiktheid of deugdelijkheid van de informatie voor welk doel dan ook.   

Pensioenpower.nl sluit alle aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, in welke vorm dan ook, die voortkomt uit of verband houdt met het gebruik van de website Pensioenpower.nl uit. Hieronder valt ook – tijdelijke - onbereikbaarheid. 

Alle medewerkers van Pensioenpower.nl die zich bezighouden met pensioenadvies of financieel advies, werken op persoonlijke titel.

Pensioenadvies

Wil je extra voor je pensioen sparen? Maar hoe en met welk product weet je niet. Tijd voor onafhankelijk pensioenadvies van de Pensioentelefoon. Open op vrijdag van 9.30 tot 12.30 uur

Lees meer

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.