Pensioenadvies

Bellen met de Pensioentelefoon

Is advies over je pensioen wel zo nodig? Zeker, het is de beste garantie voor een zorgeloze oude dag. Laat het niet op z'n beloop en wacht niet te lang. Een goed moment om er eens voor te gaan zitten is rond je 45e. Je hebt dan waarschijnlijk al een idee wanneer je wilt stoppen met werken. Maar is dat wel financieel haalbaar en zoniet, wat kun je er nog aan doen? Kortom, het kan best dat je met een boel vragen zit. Denk aan de volgende zaken:

  • pensioengat-reparatie; wanneer heb ik eigenlijk een pensioengat
  • inkomensaanvulling;
  • eerder stoppen met werken;
  • banksparen of lijfrente; sterke punten van banksparen voor pensioen;
  • in kaart brengen financiële huishouding.  

Pensioenadviseur: klantgerichtheid staat voorop

Wil je je oudedag een oppepper geven maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is een goed advies over je pensioen van een pensioenadviseur meer dan welkom. Neem er dan wel eentje die jouw belang voorop stelt.  

Pensioenpower.nl heeft een unieke service: de Pensioentelefoon. Je kunt er terecht met al jouw pensioen-, AOW- en lijfrentevragen, die niet door je pensioenfonds kunnen of mogen worden beantwoord. Ook geven we advies over zaken als pensioengat-reparatie en inkomensaanvulling na de pensioendatum. Klantgericht, onafhankelijk en betrouwbaar, zonder provisie of verborgen provisie.

De Pensioentelefoon is iedere vrijdagochtend geopend van 9.30 tot 12.30 uur.

pensioenadvies-via-de-pensioentelefoon  038 - 44 333 00
 (normaal beltarief)

Let op! Wij hebben geen inzage in de hoogte van uw opgebouwde pensioen. Daarvoor zult u zich moet richten tot uw eigen pensioenfonds. De Pensioentelefoon beantwoordt geen juridische vragen.

Financieel plan

Naast pensioenadvies kun je bij ons ook terecht voor een volledig financieel plan. Hiermee krijg je inzicht en controle over je gehele financiële huishouding, nu en in de toekomst. Dat slaapt een stuk rustiger. De financiële adviseurs van Pensioenpower.nl zijn allemaal gecertificeerd en onafhankelijk.
Zie ook over ons 

Zelf met je pensioen aan de slag

Voor een goed pensioen hoef je niet per se een financieel expert te zijn. Je moet wel weten wat er mogelijk is en waar de gevaren loeren. Het startpunt is altijd: weet hoeveel geld je straks tegemoet mag zien. Neem je financiële toekomst in eigen hand en volg ons stappenplan naar een riant pensioen.
Lees meer 

 

Controle over je pensioen houden

In een mensenleven kan er het nodige veranderen. Denk bijvoorbeeld aan van baan veranderen, tijdelijk stoppen met werken, in deeltijd gaan werken, trouwen of scheiden. Al deze gebeurtenissen beïnvloeden je pensioen. Het is zaak het overzicht en de controle te houden. Vooral zo rond je veertigste moet je eens serieus naar je pensioenopbouw kijken.
Lees meer

 

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.