SynVest: beleggen met uw vrijkomende lijfrente

SynVest logo

Heeft u lijfrente opgebouwd en komt dit kapitaal binnenkort vrij? Dan heeft u twee keuzes. U laat uw lijfrente uitkeren of u stelt de uitkering nog even uit. In beide gevallen kan het interessant zijn om met uw lijfrentevermogen te beleggen. Dit kan bij SynVest, ook als u het vermogen heeft opgebouwd bij een andere aanbieder. Zo plukt u de vruchten van uw lijfrentekapitaal mét uitzicht op een hoger rendement.

Uitkeren...

Wilt u de lijfrente die u heeft opgebouwd periodiek laten uitkeren als aanvulling op uw pensioen en AOW? Dan kunt u ervoor kiezen om ieder kwartaal of ieder jaar een uitkering te ontvangen. Door uw lijfrentekapitaal ondertussen te beleggen, laat u uw kapitaal profiteren van het rendement van de gekozen beleggingsfondsen.

...of uitstellen?

Heeft u het lijfrentekapitaal niet direct nodig, bijvoorbeeld omdat u langer blijft werken of goed kunt rondkomen van uw pensioen en AOW? Dan kan het fiscaal aantrekkelijk zijn om de uitkering van de lijfrente uit te stellen. Bijvoorbeeld door te beleggen. Hiermee heeft u de kans om een hoger rendement te behalen dan met sparen mogelijk is.

Lijfrente bij een beleggingsinstelling zoals SynVest

Door de historisch lage rente neemt de belangstelling voor beleggen met lijfrentekapitaal toe. Daarmee heeft u uitzicht op een hoger rendement op uw geld, waardoor uw uitkeringen aantrekkelijk blijven. Garantie op rendement heeft u met beleggen uiteraard nooit; u loopt het risico dat de beleggingen in waarde verminderen. Door een brede spreiding van uw kapitaal over verschillende fondsen kunt u dat risico beperken. Hoe langer de looptijd van uw beleggingen, hoe groter de kans op een goed rendement. U bepaalt die looptijd zelf, net als hoe risicovol u wilt beleggen. Voelt u meer voor een combinatie van sparen en beleggen? Dat kan ook. U spaart dan een deel van uw lijfrentekapitaal bij een bank of verzekeraar en het andere deel belegt u bij een beleggingsinstelling, zoals SynVest.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wilt u meer uitleg over wat wij kunnen bieden? Maak dan een afspraak. Wij komen graag persoonlijk bij u langs of we kunnen een digitale afspraak maken.

Wie is SynVest Asset Management?

SynVest Asset Management beheert beleggingsfondsen in aandelen, obligaties en vastgoed. Sinds de oprichting in 2005 is SynVest uitgegroeid tot een serieuze speler op de Nederlandse beleggingsmarkt. De organisatie groeit jaarlijks gestaag, en heeft inmiddels circa 500 miljoen euro onder beheer. SynVest staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Meer informatie
https://www.synvest.nl/lijfrente-uitkeren

EID risicometer 3 5

(Redatorial)

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.